Over Plein12

Vergaderlocatie Plein12 is in 2014 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. In het gebouw zijn zowel ruimtes gecreëerd met spreekkamers als vaste kantoorruimtes. Ook bevinden zich in het gebouw een paar vergaderruimtes. Voor algemeen gebruik is er een kantine met dakterras, pantry, lockerruimte en receptiedienst.

Het gebouw ligt op een ruim terrein in een groene omgeving. Zowel het gebouw als het buitenterrein worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden zodat uw werkplek er altijd goed verzorgd uitziet. We willen een aangename werkomgeving creëren. Daarom hebben we korte communicatielijnen en een transparante werkwijze. Even snel iets regelen of bijzondere wensen? Geef het gerust bij ons aan.

Receptiedienst

Tijdens kantooruren (8.30-17.00 uur) is er altijd iemand aanwezig bij de receptie. Uw bezoekers worden door de receptie hartelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Eventueel kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw telefoon door te schakelen naar de receptie. Wij nemen dan al uw telefoontjes aan, ook als u niet aanwezig bent.

Gunstige ligging

Het station Tiel Centraal ligt op een afstand van minder dan 500 meter van Plein12. Winkels liggen op loop-/fietsafstand en ook nog eens vlakbij de A15. Kortom: de locatie is zeer centraal gelegen in Tiel. Vanuit alle hoeken in Nederland is Tiel gemakkelijk te bereizen. Heeft u een bijeenkomst met deelnemers uit zowel Oost- als West-Nederland? Tiel ligt in het midden!

Koffie en thee

Op de benedenverdieping is er de mogelijkheid om koffie en thee te halen. Heeft u bezoekers, dan verzorgt de receptiedienst dit graag voor u.

Gratis parkeerruimte

Plein12 beschikt over 18 parkeerplaatsen. Ook is er in de wijk en op het parkeerterrein van het NS-station altijd voldoende parkeerruimte. Het NS-station ligt op minder dan 500 meter van Plein12. Ook hebben wij voor de elektrische auto’s een oplaadpunt, zo kunt u weer groen verder rijden.

Wi-Fi en vast netwerk

Alle huurders van Plein12 kunnen gebruik maken van Wi-Fi en het vaste netwerk. Voor bezoekers is het Wi-Fi netwerk ook beschikbaar.

Kantine

De kantine is voorzien van een koelkast, vaatwasser, magnetron en bezit de mogelijkheid om thee te zetten. De kantine is licht en sfeervol ingericht en biedt ruimte om gezellig wat te drinken of gezamenlijk te lunchen.

Leenfietsen

Even naar het centrum van Tiel voor een boodschap of een broodje? Met één van de leenfietsen bent u snel op en neer. Geen gedoe met parkeren en vriendelijk voor het milieu.

Beveiliging en toegang

Het gebouw is voorzien van een moderne alarminstallatie met camerabeveiliging. Het (parkeer)terrein is omgeven door een degelijk, afsluitbaar hek. Indien u als huurder wenst, maken wij een overeenkomst zodat u beschikt u over uw eigen sleutel/badge. Hiermee heeft u toegang tot elke ruimte die in uw huurovereenkomst staat. Dagelijks kunt u van 6.00 uur tot 22.30 uur terecht. Bent u huurder van een vaste kantoorruimte, dan is het gebouw 24/7 voor u toegankelijk.