Vergaderen op een unieke locatie

Of u nu opzoek bent naar een coachruimte, vergaderruimte, trainingsruimte of cursusruimte, Plein12 heeft het in het midden van Nederland. Wij bieden ruimtes te huur voor iedere soort vergadering. Wilt u een cursus of training geven, maar heeft u nog geen inspirerende locatie, kom dan eens bij Plein12 kijken. Of heeft u juist een coaching ruimte nodig voor u en uw cliënten? Volg dan het voorbeeld van onze tevreden klanten en kom vergaderen of ontvang uw cliënten bij onze bijzondere locatie Plein12.

Onze vergaderlocaties

Maak hieronder een keuze

Wilt u meer informatie?

Ontvang een aanbieding op maat!

Contact opnemen

Vergaderruimte huren Midden-Nederland

Tiel ligt centraal gelegen in Nederland en hier bevindt zich de bijzondere vergaderlocatie van Plein12. Waarom bijzonder? Omdat wij service en uitstraling erg belangrijk vinden. Wij bieden voor kleine en grote vergaderingen de juiste vergaderzaal. Wij bieden de ruimte per 30 minuten te huur en dat maakt dat het erg flexibele werkplekken betreft. Vergaderen kan ook in de avonden of weekenden plaatsvinden, dit is voor Plein12 als vergaderlocatie natuurlijk geen probleem. Wij ontzorgen u graag en bieden dan ook het gehele vergaderarrangement. U zal aan niets te kort komen.

Flexibel coachingsruimte huren

Niet alleen grote vergaderingen maar ook de één op één coaching gesprekken kunnen worden gehouden in onze mooie spreekkamers, ook wel coachruimte genoemd. Door het gebruiksvriendelijke reserveringssysteem kunt u makkelijk gelijk uw afspraak inplannen terwijl u met uw cliënten aan de telefoon zit. Buiten dat het makkelijk boeken is bij Plein12, staan wij op deze unieke locatie geheel tot uw dienst met onze fulltime receptie. Uw gasten worden warm opgevangen waarna ze in de wachtruimte mogen plaatsnemen. De flexibele werkplek is ideaal als coachingruimte en trainingsruimte, maar wordt ook vaak ingezet als cursus ruimte. Twijfel niet en boek meteen!