Zeer tevreden klant die graag terugkomt

★★★★★
5 5 1
Wij hebben afgelopen dinsdag een prima ervaring gehad bij Plein12. . Het is goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheid (weet niet of dat altijd zo is), maar vooral de ontvangst en begeleiding vanuit jullie hebben wij als uiterst vriendelijk en gastvrij ervaren. De lunch was trouwens ook prima. Last but not least: de prijs is ook heel netjes. Kortom, een zeer tevreden klant die graag terugkomt en Plein12 ook zeker aan anderen zal aanbevelen

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor jullie service tijdens ons verblijf want die was uitstekend.

Prima service.

★★★★★
5 5 1
Leuke locatie en prima service!

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede zorgen vorige week.

Heerlijke ruimte.

★★★★★
5 5 1
Spreekkamer 1 is ideaal voor mijn Facebook of LinkedIn trainingen, maximaal 6 personen en een heerlijke ruimte voor persoonlijke aandacht.

Goede ervaring!

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met Plein12 is alleen maar goed. Heel fijne, gezellige, schone en betaalbare ruimte met behulpzaam personeel.”

De zon schijnt er lekker naar binnen!

★★★★★
5 5 1
Spreekkamer 2 vond ik al vanaf het begin de fijnste ruimte! Lekker rustig en in de middag schijnt de zon er lekker naar binnen... Ideaal!

Voor mij spreekkamer 2!

★★★★★
5 5 1
Voor mij spreekkamer 2! Op dit moment zit ik er 's avonds met een meditatie groepje. Lekkere stoelen, rustig en goed verzorgd.

Heel erg behulpzaam personeel!

★★★★★
5 5 1
Vandaag weer heerlijk gewerkt bij Plein 12. Deze locatie is een echte aanrader voor als je een training wilt houden of als je ongestoord wilt werken in één van de spreekkamers. Het personeel is heel erg behulpzaam, alle faciliteiten zijn aanwezig en je voelt je meteen thuis bij Plein 12. Ik kan je deze locatie van harte aanbevelen.

Ik boek zeker weer!

★★★★★
5 5 1
Kamer 3 gehuurd voor het voeren van een coachingsgesprek. Heel goed bevallen! Lekker licht, genoeg ruimte, ramen en zuurstof wat ik altijd heel belangrijk vindt. Ontvangst ook heel hartelijk, ik boek zeker weer.

Prima ontvangst.

★★★★★
5 5 1
De gehuurde ruimte is prima bevallen en de ontvangst ook!

Met plezier training gegeven!

★★★★★
5 5 1
Humanitas Rivierenland heeft met plezier de trainingen gegeven bij Plein12! Bedankt Plein12.

Prettige en rustige sfeer

★★★★★
5 5 1
Bij Plein 12 kan ik mijn cliënten op een juiste manier ontvangen. Een rustige en neutrale wachtruimte en goed contact met de medewerkers van Plein 12. Ze staan 24/7 voor je klaar, erg prettig!

Prettige en rustige sfeer

★★★★★
5 5 1
Bij Plein 12 kan ik mijn cliënten op een juiste manier ontvangen. Een rustige en neutrale wachtruimte en goed contact met de medewerkers van Plein 12. Ze staan 24/7 voor je klaar, erg prettig!

Rustige en neutrale sfeer.

★★★★★
5 5 1
Plein12 ervaar ik als een werkplek met een rustige neutrale sfeer. Mijn cliënten ervaren de gastvrijheid vanuit de medewerkers als zeer prettig. Ik hoop nog lange tijd gebruik te blijven maken van de diensten van Plein12 !

Goede ervaring!

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met Plein12 is alleen maar goed. Heel fijne, gezellige, schone en betaalbare ruimte met behulpzaam personeel.

Zeer prettig!

★★★★★
5 5 1
Ik heb de ruimte als zeer prettig ervaren. Wanneer ik een ruimte in de Betuwe nodig heb zal ik jullie zeker opnieuw benaderen.

Zeker de moeite waard!

★★★★★
5 5 1
Heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst. Prima verzorging! Nette moderne ruimten. Zeker de moeite waard om nog een terug te komen.

Hartelijk ontvangst.

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst vorige week en prima werkplek.

Weer besproken!

★★★★★
5 5 1
Zo goed bevallen dat ik de volgende keer weer heb afgesproken.

Uitstekend initiatief!

★★★★★
5 5 1
Wat een verademing vergelijking tot werkplekken in grote steden als op cs Utrecht. En wat een uitstekend initiatief! Hilde is bovendien een fantastische gastvrouw. Ook de lunch die geserveerd werd was heel goed. Hier gaan we zeker meer gebruik van maken.

Plein12 staat voor ons bovenaan

★★★★★
5 5 1
"Voor een landelijk werkend bureau als Masters in Conflict is Plein 12 ideaal. We maken met behoorlijke regelmaat gebruik van de spreekkamers en zijn altijd positief verbaasd over de vriendelijkheid, de luxe uitstraling en de rust van Plein 12. Ook onze cliënten waarderen de warmte en entourage. Wanneer de prijs ook nog goed is, evenals de koffie en thee en de prima ligging vlakbij het NS-station hebben we een ambiance gevonden die werkelijk uitstekend is. Voor mijzelf geldt ook nog, dat ik met regelmaat collega-ondernemers mag tegenkomen met boeiende initiatieven en een prima netwerk. We kunnen goed vergelijken met andere flexkantoren en durven rustig te zeggen, dat Plein 12 voor ons bovenaan staat. Vooral doorgaan zou ik zeggen!"

heerlijke plek

★★★★★
5 5 1
"Plein 12 biedt mooie ruimtes die veel rust uitstralen. Een heerlijke plek om te vergaderen en tot goede ideeën te komen."

In één woord Prima!

★★★★★
5 5 1
"Alle deelnemers aan de vergadering waren uiterst tevreden over de vergaderaccommodatie, de parkeervoorzieningen en de geboden service tijdens de vergadering. In één woord Prima !"

Topaccomodatie

★★★★★
5 5 1
Hilde levert met Plein12 in Tiel een topaccomodatie, duurzaam, een betaalbare prijs en service met een glimlach!"

De ontvangst is altijd hartelijk

★★★★★
5 5 1
Voor zowel eigen opdrachten als opdrachten die ik uitvoer voor Traject Consult, maak ik regelmatig gebruik van Plein12. De ontvangst is altijd hartelijk en de ruimtes zijn fris en rustgevend ingericht. Erg prettig is de gratis ruime parkeergelegenheid bij Plein12. Ik merk dat mijn cliënten Plein12 ook waarderen en zich er prettig voelen.

Super fijne ruimte

★★★★★
5 5 1
Prima ruimte, plek genoeg voor 8 man. Voor herhaling vatbaar!

De prijs-kwaliteit is uitstekend!

★★★★★
5 5 1
Mediation Rivierenland maakt inmiddels alweer enkele maanden gebruik van Plein12. Als mediator kan ik, na vele mediations op deze locatie, stellen dat mijn ervaringen met Plein12 zijn enkel en alleen positief zijn!Plein12 voldoet aan de eisen die voor mediations belangrijk zijn. Het is gelegen in een rustige groenrijke omgeving terwijl het toch heel goed te bereiken is per openbaar vervoer. (de trein of bus is 5 minuten lopen) De overleg- en vergaderruimten zijn mooi, rustig en neutraal qua uitstraling. Verder vind ik de persoonlijke ontvangst van mijn klanten door de medewerkers van Plein12 zeer waardevol. Klanten worden bij de entree opgevangen en direct persoonlijk naar mij gebracht, zonder dat ze zelf in het pand hoeven te zoeken. Kort en bondig kan ik stellen dat Plein12 een aanrader is voor een ieder die een vergader- of overlegruimte nodig heeft.

Een fijne rustige plek.

★★★★★
5 5 1
'Sinds Augustus huren wij een kantoorruimte bij Plein12. Dit bevalt ons meer dan goed. We hebben een fijne rustige plek waar we goed en productief kunnen werken. We hebben alles tot onze beschikking hier en als we iets missen kunnen wij het altijd bij Hilde of één van haar collega's neerleggen, zij regelen dan dat het goed komt. Begin November moesten er op 1 dag 500 pagina;s individueel gelamineerd en gebonden worden als verkoopbrochure voor een missie naar Azie. Dit is allemaal snel en mooi gemaakt, de missie in Azie was een groot succes. We hebben de beschikking dus over een receptie waar we echt iets aan hebben. We hebben hier een vast maand bedrag en hoeven verder nergens meer naar om te kijken; internet, koffie, beveiliging, schoonmaak en alle andere facilitaire diensten zitten hierbij in. Zelfs onze kopjes worden voor ons in de vaatwasser gezet. Wij voelen ons meer dan thuis hier en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om hier een kantoor te huren.'

(Bedrijfs-)naam
Email
Titel
Rating
Omschrijving