Spreekkamer 1

Spoorstraat 12, 4001 CN Tiel
Vanaf 17,50
  • Beamer
  • Flipover
  • Gratis Koffie & Thee
  • Gratis Parkeren
  • Gratis WiFi
  • Whiteboard

Aantal personen

1 – 8 Personen


Informatie

Bezoekers ontvangen of een bespreking houden met collega’s? Vergaderlocatie Plein12 in Tiel beschikt over vier ruime, lichte en strak ingerichte spreekkamers. De spreekkamers bieden ruimte aan vier tot acht personen. Maar ook voor kleinere groepen zijn de spreekruimtes meer dan geschrikt. Door de sfeervolle inrichting zijn de ruimtes te gebruiken voor 1-op-1 gesprekken. Een spreekkamer huurt u voor € 17,50,- per uur excl. BTW.

In elke spreekruimte is een whiteboard en flipover aanwezig. Ook is het Wi-Fi netwerk zowel voor huurders van Plein12 als voor bezoekers beschikbaar. Onze receptiedienst voorziet uw bezoekers van koffie en thee. Eventueel nemen wij ook uw telefoon aan tijdens uw bespreking. Zo kunt u ongestoord vergaderen.

Bent u benieuwd naar de locatie Plein12 en heeft u graag een beeld van de ruimtes ben u welkom om hier binnen kantoortijden te komen kijken. Heeft u helaas niet de tijd om langs te komen bekijk dan onze virtuele rondleiding.

Bent u enthousiast geworden van de ruimte bekijk dan hier de beschikbaarheid. U kunt hem uiteraard ook gelijk reserveren.

Prijs spreekkamer:

€ 17,50,- per uur exclusief BTW. (werkdagen 8.30 – 22.30 uur)

€ 22,50 per uur exclusief BTW. (zaterdag)

Optioneel voor de spreekkamers:
Lunch, diner, hapjes en frisdranken.
Printen zwart wit     € 0,05
Printen kleur             € 0,20
Scannen                     gratis


Heerlijke ruimte.

★★★★★
5 5 1
Spreekkamer 1 is ideaal voor mijn Facebook of LinkedIn trainingen, maximaal 6 personen en een heerlijke ruimte voor persoonlijke aandacht.

Goede ervaring!

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met Plein12 is alleen maar goed. Heel fijne, gezellige, schone en betaalbare ruimte met behulpzaam personeel.”

Prettige en rustige sfeer

★★★★★
5 5 1
Bij Plein 12 kan ik mijn cliënten op een juiste manier ontvangen. Een rustige en neutrale wachtruimte en goed contact met de medewerkers van Plein 12. Ze staan 24/7 voor je klaar, erg prettig!
(Bedrijfs-)naam
Email
Titel
Rating
Omschrijving

Reserveer nu

Virtuele Rondleiding


Controleer beschikbaarheid

Please set hotel booking page on Theme Options/Hotel Main Settings
VIDEOIMPRESSIE!