Vergaderruimte

Spoorstraat 12, 4001 CN Tiel
Vanaf 30,00
  • Beamer
  • Diverse opstellingen
  • Flipover
  • Gratis Koffie & Thee
  • Gratis Parkeren
  • Gratis WiFi
  • Whiteboard

Aantal personen

1 – 18 Personen


Informatie

Een presentatie houden, maandelijks vergaderen of een meerdaagse training geven in de Betuwe? Vergaderlocatie Plein12 in Tiel heeft de perfecte ruimte voor u. Een moderne en strakke vergaderruimte met een ruimtelijke uitstraling. Hier komt u ongestoord bijeen in een lichte en inspirerende omgeving. De vergaderzaal voor 18 personen huurt u voor €30,- per uur exclusief BTW.

Plein12 heeft twee vergaderzalen waarvan één op de begaande grond. De ruimte heeft plaats voor 18 personen en is van alle gemakken voorzien. De tweede vergaderzaal is op de eerste verdieping en is voor maximaal 30 personen geschikt. Ook deze ruimte heeft een beamer + scherm en flip-over ter beschikking.

De vergaderruimten bieden plaats aan 18 tot 30 personen. Afhankelijk van het doel van de bijeenkomt kunt u variëren met de opstelling. Zo kan er gekozen worden voor U-vorm, school-, lezing-, cabaret- en lange-tafelopstelling.

U kunt bij plein12 vergaderen zonder zorgen. Alles kan voor u verzorgt worden, denk hierbij aan een lunch of een koek voor bij de koffie. Heeft u nog andere wensen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag naar een succesvolle vergadering zonder zorgen. Onze receptiedienst verzorgt de koffie en thee voor u en uw gasten. Mocht er tussendoor nog wensen zijn kunt u de receptie altijd raadplegen.

Bij Plein12 bieden wij gratis Wi-Fi aan, bij aankomst krijgt u de inloggegevens en kunt u gebruik maken van onze Wi-Fi. Mocht u liever uw laptop aan het vaste netwerk doen, dan kunnen wij dit voor u regelen.

Bent u benieuwd naar de locatie Plein12 en heeft u graag een beeld van de ruimtes bent u welkom om hier binnen kantoortijden te komen kijken. Heeft u helaas niet de tijd om langs te komen bekijk dan onze virtuele rondleiding.

Bent u enthousiast geworden van de ruimte bekijk dan hier de beschikbaarheid. U kunt hem uiteraard ook gelijk reserveren.

Prijs vergaderzaal:
€ 30,- per uur exclusief BTW. (maandag tm vrijdag 18.00 uur)

€ 36,- per uur exclusief BTW. (vrijdag na 18.00 uur en zaterdag)

Optioneel voor de vergaderzalen:

Lunch, diner, hapjes en frisdranken.
Printen zwart wit     € 0,05
Printen kleur             € 0,20
Scannen                     gratis

 

 


Prima service.

★★★★★
5 5 1
Leuke locatie en prima service!

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede zorgen vorige week.

Heel erg behulpzaam personeel!

★★★★★
5 5 1
Vandaag weer heerlijk gewerkt bij Plein 12. Deze locatie is een echte aanrader voor als je een training wilt houden of als je ongestoord wilt werken in één van de spreekkamers. Het personeel is heel erg behulpzaam, alle faciliteiten zijn aanwezig en je voelt je meteen thuis bij Plein 12. Ik kan je deze locatie van harte aanbevelen.
(Bedrijfs-)naam
Email
Titel
Rating
Omschrijving

Reserveer nu

Virtuele Rondleiding


Controleer beschikbaarheid

Please set hotel booking page on Theme Options/Hotel Main Settings
VIDEOIMPRESSIE!