Spreekkamer 2

Spoorstraat 12, 4001 CN Tiel
Vanaf 17,50
  • Beamer
  • Flipover
  • Gratis Koffie & Thee
  • Gratis Parkeren
  • Gratis WiFi
  • Whiteboard

Aantal personen

1 – 8 Personen


Informatie

Bezoekers ontvangen of een bespreking houden met collega’s? Vergaderlocatie Plein12 in Tiel beschikt over vier ruime, lichte en strak ingerichte spreekkamers. De spreekkamers bieden ruimte aan vier tot acht personen. Maar ook voor kleinere groepen zijn de spreekruimtes meer dan geschrikt. Door de sfeervolle inrichting zijn de ruimtes te gebruiken voor 1-op-1 gesprekken. Een spreekkamer huurt u voor € 17,50,- per uur excl. BTW.

In elke spreekruimte is een whiteboard en flipover aanwezig. Ook is het Wi-Fi netwerk zowel voor huurders van Plein12 als voor bezoekers beschikbaar. Onze receptiedienst voorziet uw bezoekers van koffie en thee. Eventueel nemen wij ook uw telefoon aan tijdens uw bespreking. Zo kunt u ongestoord vergaderen.

Bent u benieuwd naar de locatie Plein12 en heeft u graag een beeld van de ruimtes ben u welkom om hier binnen kantoortijden te komen kijken. Heeft u helaas niet de tijd om langs te komen bekijk dan onze virtuele rondleiding.

Bent u enthousiast geworden van de ruimte bekijk dan hier de beschikbaarheid. U kunt hem uiteraard ook gelijk reserveren.

Prijs spreekkamer:

€ 17,50,- per uur exclusief BTW. (werkdagen 8.30 – 22.30 uur)

€ 22,50 per uur exclusief BTW. (zaterdag)

Optioneel voor de spreekkamers:
Lunch, diner, hapjes en frisdranken.
Printen zwart wit     € 0,05
Printen kleur             € 0,20
Scannen                     gratis


Zeer tevreden klant die graag terugkomt

★★★★★
5 5 1
Wij hebben afgelopen dinsdag een prima ervaring gehad bij Plein12. . Het is goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheid (weet niet of dat altijd zo is), maar vooral de ontvangst en begeleiding vanuit jullie hebben wij als uiterst vriendelijk en gastvrij ervaren. De lunch was trouwens ook prima. Last but not least: de prijs is ook heel netjes. Kortom, een zeer tevreden klant die graag terugkomt en Plein12 ook zeker aan anderen zal aanbevelen

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor jullie service tijdens ons verblijf want die was uitstekend.

De zon schijnt er lekker naar binnen!

★★★★★
5 5 1
Spreekkamer 2 vond ik al vanaf het begin de fijnste ruimte! Lekker rustig en in de middag schijnt de zon er lekker naar binnen... Ideaal!
(Bedrijfs-)naam
Email
Titel
Rating
Omschrijving

Reserveer nu

Virtuele Rondleiding


Controleer beschikbaarheid

Please set hotel booking page on Theme Options/Hotel Main Settings
VIDEOIMPRESSIE!