Kantoor

Spoortstraat 12, 4001 CN Tiel
Vanaf 550,00
  • Diverse opstellingen
  • Gratis Koffie & Thee
  • Gratis Parkeren
  • Gratis WiFi

Aantal personen

In overleg


Informatie

Kantoorruimte huren in Tiel? Bij Plein12 huurt u een representatieve ruimte met een huurtermijn die bij u past. Drie, zes of twaalf maanden? Het is allemaal mogelijk. Zo zit u nooit vast aan een lang contract. De kantoorruimtes zijn modern en overzichtelijk ingericht en volledig gemeubileerd. Ze bieden plaats aan één tot drie personen.

Maar Plein12 biedt meer dan alleen een kantoorruimte. De receptiedienst zorgt ervoor dat uw bezoekers hartelijk ontvangen worden met koffie of thee en neemt desgewenst uw telefoon aan. Ook uw post kunt u met een gerust hart aan de receptie overlaten. De huurders van Plein12 maken gebruik van een gezamenlijke kantine. Samen met de aanwezigheid van spreekkamers zorgt dit voor een prettige dynamiek in het pand. Plein12 is centraal gelegen in Tiel, dichtbij het station, winkels en de A15. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor huurders en de bezoekers.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! 0344-793010

Bent u benieuwd naar de locatie Plein12 en heeft u graag een beeld van de ruimtes. Dan bent u welkom om hier binnen kantoortijden te komen kijken. Heeft u niet de tijd om langs te komen bekijk dan onze virtuele rondleiding.

Geen vast kantoor nodig maar wel interesse in een ruimte waar u uw bezoekers kan ontvangen of flexibel kan werken? Neem dan een kijkje bij onze spreekkamers. De spreekkamers zijn flexibel te huur via onze eigen reserveringswebsite.


Reserveer nu

Virtuele Rondleiding


Controleer beschikbaarheid

Please set hotel booking page on Theme Options/Hotel Main Settings
VIDEOIMPRESSIE!