Postvakken

Uw bedrijf staat op uw huis adres, maar eigenlijk ontvangt u niet graag uw post thuis. U kunt ook voor een andere oplossing kiezen dan de welbekende postbus. Plein12 biedt u een postvak aan en dat heeft zo zijn voordelen. U krijgt niet meer alle post thuis en dit zorgt ervoor dat werk en privé gescheiden blijven. Maar ook wordt post ophalen wellicht een stuk interessanter. Er zitten hier meerdere ondernemers onder één dak en dat biedt mogelijkheden. Samen ondernemen; dat is waar Plein12 voor staat. Onderling sparren en contacten leggen met elkaar.

Wij bieden u een ruime locker waar post en kleine pakketten in passen. U krijgt een eigen toegangsbadge voor het gebouw en de bijbehorende ruimtes. Wanneer er post voor u binnen is, ontvangt u een mail vanuit Plein12.

U kunt uw post ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 – 23.00 uur. Grote pakketten worden door ons in de locker ruimte opgeslagen. De postvakken zijn te huur voor korte en lange periodes.

Tarieven:

3               maanden       € 55,- p.m.
6               maanden       € 45,- p.m.
12             maanden       € 30,- p.m.

Telefoonservice

Deze service is uitstekend geschikt voor  kleine-en middelgrote bedrijven met minder dan tien telefoonoproepen per dag.

Wilt u in alle rust uw besprekingen kunnen voeren zonder door telefoontjes gestoord te worden? Wilt u toch altijd bereikbaar blijven voor uw cliënten?

Maak dan gebruik van onze telefoonservice. Door middel van een VoIP centrale kunt u uw telefoon doorzetten naar ons. Wij beantwoorden de telefoon uiteraard met uw bedrijfsnaam. Wij noteren wie er heeft gebeld en de betreffende gegevens. Met hetzelfde gemak versturen wij u een mail, zodat u op een door u zelf gekozen tijdstip hierop kunt reageren.

Deze service verlenen wij van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Klinkt dit voor u ideaal? Neem dan contact met ons op, voor een vast bedrag per maand beantwoorden wij uw telefoon.

Tarieven:

3    maanden                           € 80,- p.m
6    maanden                           € 65,- p.m
12  maanden                           € 50,- p.m

Administratie Tijd is geld: Tijd is geld, vooral in deze tijd. Hoe meer uren u kunt declareren, hoe meer u verdient. Toch blijven er altijd taken achter die u niet kunt declareren en u dus eigenlijk niets opleveren. Hiervoor komt Plein12 met deze dienst. Zij nemen deze taken voor u uit handen.

Secretarieel Pakket: Wellicht komt het u bekend voor: er zit zeeën van tijd in het verwerken van informatie en papierwerk. Om alle papieren te kopiëren en om de promotiemappen klaar te maken. Bij u geldt, zoals in elk bedrijf; tijd is geld. Laat ons deze taken dan voor u uitvoeren. Plein12 biedt u de mogelijkheid waarmee u al uw secretariële klussen aan ons uit handen kunt geven. Mail of laat op een andere manier weten wat u wilt hebben en Plein12 probeert dit binnen 24 uur voor u voor elkaar te  krijgen.

Plein12 hanteert hier niets meer dan een uurtarief van 20 euro en de materiaalkosten. Wij zijn van alle materialen voorzien dus geen vraag gaat ons te ver. Heeft u al een klusje in uw hoofd, laat het ons dan weten!

Wij helpen u graag! 0344-793010