Cursus Burn-out? Vitaliteit IN!

Als psycholoog, coach, leidinggevede, P&O-er of POH-er wilt u graag de beste en meest effectieve begeleiding  aan uw cliënten bieden die er is. Wat is er dan prettiger om met vakgenoten nieuwe inzichten op te doen en ervaringen uit te wisselen?

Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor iedere dienstverlener die werknemers met een burn-out begeleidt naar herstel. Deze cursus is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en oplossingsgericht. U leert niet alleen de aanpak van burn-out-herstel voor het individu, maar ook over de context waarin deze persoon zich bevindt: de interactie met het team, de leidinggevende en de organisatie.  U krijgt praktische handvatten aangereikt over de manier u de interactie met deze personen kunt invullen, met als doel: herstel en terugkerende vitaliteit van de medewerker.

Datum nieuw seizoen nog niet bekend. 

Klik hier voor meer informatie

Uw cursus ook op de website? Laat het ons weten via info@plein12.com

Cursus Spaans bij Fuentes

Wil je Spaans leren in Tiel? Doe mee met de cursus Spaans van Fuentes! Iedere 5 weken starten er nieuwe cursussen. Je hebt les van topdocenten en leert de taal in hoog tempo. Je hoeft geen boeken aan te schaffen: het lesboek staat online en kun je na inschrijving gratis downloaden.

Spaans beginners 1 in Tiel.
Dag: woensdag.
Tijd: 18:45 – 20:00

Inschrijven voor de Spaans cursus kan tot 23-04-2018 via de website.

Spaans beginners 2 in Tiel.
Dag: woensdag.
Tijd: 18:45 – 20:00

Inschrijven voor de Spaans cursus kan tot 20-08-2018 via de website.

Spaans conversatie A1 in Tiel.
Dag: woensdag.
Tijd: 20:15 – 21:30

Inschrijven voor de Spaans cursus kan tot 20-08-2018 via de website.